Over Surfcheck.info

Surfcheck startte in 2010 met een Android App met daarin alle surfinformatie die ik bij de hand wil hebben als ik niet aan zee sta. Omdat me leek dat dit ook voor jou handig kon zijn, heb ik de app in de Android Market gezet (te bereiken via je mobiele telefoon).

Ook voor iPhone, Blackberry en andere telefoons
Als je geen Android hebt kun je http://m.surfcheck.info in je telefoon bookmarken: daarin vind je exact dezelfde gegevens, maar dan in een mobiele website.

Is Surfcheck gratis?
Helemaal, er zit geen businessmodel achter en ik ben in eerste instantie niet van plan dat te ontwikkelen. De site draait op openbare informatie en kost naast een paar kwartjes alleen wat moeite in het onderhoud. Wel kun je me natuurlijk inhuren om je eigen Android app te laten ontwikkelen of een custom Surfcheck in je eigen site te laten bouwen. Stuur een mailtje als je meer wil weten. En geef een seintje als je vragen of kritieken hebt natuurlijk!

Wie ben jij?
Ik ben Martijn de Meulder, surf een Walden Fish 6.0 en een Stewart Hydrohull 9.0, ben trotse vader en journalist bij een Nederlands zakenblad.

Geef je garanties?
Nee natuurlijk niet! That's it, have fun en tot in het water!

Martijn